• goonporn
  • mofosexs
  • ipornweek
  • tubewaste
  • portuporn
  • Εκδόσεις Ωκεανίδα

    ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

    Το Καλάθι σας είναι άδειο.

    Facebook Twitter Youtube Oceanida Blog
    

    Το μεσογειακό κελάρι

    Κρεμέζη Αγλαΐα

      Μετάφραση: - | Ημ/νία Έκδοσης: 05/10/1995 | ISBN: 960-721-399-8 | Κωδικός: 0116 | Σελίδες: 146 |

    • Τιμή: €20.19
    • Weight: 0.1927 kg
    (0 ψήφοι)

    ΄Ενα βιβλίο γεμάτο με εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για ασυνήθιστες λιχουδιές: σάλτσες, καρυκεύματα, τουρσιά, αρωματικά λάδια και ξίδια, λικέρ αλλά και παξιμάδια και κουλουράκια. Επίσης μείγματα μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων, αλλά και συνταγές για φρέσκο σπιτικό τυρί που φυλάγεται σε πικάντικο αρωματισμένο λάδι, για λεμόνια στην άρμη, για «χαρίσα» (η καφτερή σάλτσα της Τυνησίας), για λάδι αρωματισμένο με κάπαρι και πιπεριά, για κρητικά κριθαρένια παξιμάδια, αλλά και για σπιτικό λικέρ από θυμάρι, είτε από κυδώνια και βύσσινο. Ακόμη, χταπόδια τουρσί, αγκινάρες στο λάδι με σκόρδο, μελιτζανοσαλάτα με πιπεριές και καρύδι, και αλλές πολλές μοναδικές λιχουδιές.



    Το βιβλίο Το μεσογειακό κελάρι πρωτοκυκλοφόρησε με επιτυχία στην Αμερική τον Οκτώβριο του 1994 (Artisan/Workman) και εικονογραφήθηκε από τον σημαντικότερο Food Photographer της Βρετανίας, τον Martin Brigdale. Χρησιμοποιώντας τις αρχές της σύνθεσης και των αναλογιών της ζωγραφικής, και με ειδικά φόντα ζωγραφισμένα για κάθε φωτογραφία ξεχωριστά, ο Martin Βrigdale αναδεικνύει τις συνταγές του βιβλίου σε ονειρικές εικόνες - ένα πανέμορφο εικαστικό αποτέλεσμα που μετατρέπει ένα απολαυστικό βιβλίο μαγειρικής σε αληθινό έργο τέχνης.





    Κρεμέζη Αγλαΐα

    Η Αγλαΐα Κρεμέζη γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 1947. Είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος, που έχει τη μόνιμη στήλη «Κουβέντες του Τραπεζιού» στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» . Το βιβλίο της Foods of Greece (Φαγητά της Ελλάδας) κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1993 στη Νέα Υόρκη...  Περισσότερα >>

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LOGIN

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Previous
    Next