Τα φτερά της μνήμης

Ρομέρ Άννα

    Μετάφραση: Έφη Καλλιφατίδη  | Ημ/νία Έκδοσης: 5/5/2015 | ISBN: 978-960-410-740-7 | Κωδικός: 0830 | Σελίδες: 544 |

  • Τιμή: €16.00
(2 ψήφοι)

Η Ρούμπι ζει μια φυσιολογική ζωή, αλλά ταλαιπωρείται από κενά στη μνήμη της μετά το σοκ που είχε υποστεί στην εφηβική της ηλικία από το θάνατο της αδελφής της. Όμως, η τυχαία συνάντησή της με ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα ανατρέψει τα δεδομένα. Σταδιακά αρχίζει να αμφισβητεί όλα όσα γνωρίζει για τα γεγονότα και για τον εαυτό της.

Αναζητεί καταφύγιο στο σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά χρόνια της. Εκεί, σιγά σιγά, επιστρέφουν εικόνες και περιστατικά από μια χρονική περίοδο που έχει ολότελα σβηστεί απ’ τη μνήμη της, με πρωταγωνιστές την αδελφή της, τη μητέρα της και τον μοναδικό παιδικό της φίλο, ένα αγόρι που ζούσε στο γειτονικό κτήμα.

Μάρτιος του 1898: Η ζωή της Μπρένα ήταν γεμάτη υποσχέσεις, όταν ξαφνικά η χρεοκοπία του πατέρα της την ανάγκασε να ακολουθήσει τον δανειστή του στην ερημιά της Τασμανίας. Ποια σχέση μπορεί να τη συνδέει, εκατό χρόνια μετά, με τη Ρούμπι; Διαβάζοντας τα γράμματα της Μπρένα, η Ρούμπι θα μάθει για την τραγωδία που στιγμάτισε το οικογενειακό παρελθόν της.

Η μνήμη της θα επανέλθει και η αλήθεια σχετικά με το θάνατο της αδελφής της θα είναι συγκλονιστική.

Ρομέρ Άννα

Η Άννα Ρομέρ μεγάλωσε σε μια οικογένεια βιβλιόφιλων και παραμυθάδων, η οποία της ενέπνευσε την αγάπη της για τις ιστορίες. Είναι επαγγελματίας γραφίστρια, αλλά έχει αφιερώσει αρκετά χρόνια της ζωής της σε ταξίδια ανά τον κόσμο, συγκεντρώνοντας αφηγηματικό υλικό από την ενδοχώρα της Αυστραλίας και από την Ασία, τη Νέα Ζηλανδία,...  Περισσότερα >>

bla